0   ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

E-mail:


Κωδικός:


(Υπενθύμιση)ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

 
 
 Πρόσκληση στο 4ο AGRO QUALITY FESTIVAL

           ΧΡΙΣΤΟΣ  ΑΝΕΣΤΗ

 

 

H κυρία Κυριακή απο το εργαστήρι παραδοσιακών προϊόντων "το Ζυμαράκι της Κυριακής" σας εύχεται μια υπέροχη ημέρα με υγεία και σας προσκαλεί στην τέταρτη AGRO QUALITY FESTIVAL στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ όπου θα λάβει μέρος με τα προϊόντα της.

Αυθεντικά παραδοσιακά ζυμαρικά απο αγνές πρώτες ύλες της Μακεδονίας πλασμένα με αγάπη και σπιτική φροντίδα . Ελάτε να γνωρίσετε απο κοντά τις απλές παραδοσιακές γεύσεις του τόπου μας αλλά και της πιο εκλεπτυσμένες όπως χυλοπίτες με σοκολάτα, με τζίντζερ, με βασιλομανίταρο, με ντομάτα και πιπεριά Φλωρίνης επίσης να σας παρουσιάσουμε και τον νέο κωδικό μας, Χυλοπίτες ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ιδανικό προϊόν για αυτούς που πάσχουν απο δυσανεξία στη γλουτένη.

 

Τα προϊόντα μας θα διατίθενται και προς πώληση.

 

17 /18/ 19 Μαΐου 2013 στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

 

Το ωράριο λειτουργίας ορίζεται:

 

Την Παρασκευή 17/5/2013  από  4 μ.μ -10 μ.μ

 

Το  Σάββατο     18/5/ 2013 από 10μ.μ - 10μ.μ

 

Την Κυριακή      19/5/ 2013 από 10μ.μ - 10μ.μ

 

 

 

Θα είναι χαρά μας να γνωριστούμε και να επικοινωνήσουμε καλύτερα σε αυτήν την εκδήλωση ,με όλους εσάς που μας εμπιστευτήκατε και τιμήσατε όλα αυτά τα χρόνια.

 

 

 

Με περισσή εκτίμηση η κ.  Κυριακή και το  ΖΥΜΑΡΑΚΙ

 

τηλ. πληροφοριών: 6944 667151

 

   
 Η κυρία Κυριακή στην εκπομπή ΟΞΥΓΟΝΟ με τον Κωστή Ζαφειράκη.
Το Σάββατο 21/02/009 στο τηλεοπτικό κανάλι ΕΤ3 ο δημοσιογράφος Κωστής Ζαφειράκης είχε καλεσμένη στην εκπομπή του την κυρία Κυριακή Μούρτζιού απο το "Ζυμαρακι Της Κυριακής". Η κυρία Κυριακή ξενάγησε τον Κωστή στο όμορφο χωριό μας, τον φιλοξένησε στο εργαστήριο της και φυσικά πρότεινε πρωτότυπα εδέσματα με ζυμαρικά.
   
 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ Τ.V 100

Στις 18/01/09 και ώρα 14:30 στο τηλεοπτικό κανάλι T.V100 έγινε η παρουσίαση των επαγγελματιών του δήμου βερτίσκου από τον Δήμαρχο Βερτίσκου Χαράλαμπο Ασλανίδη.   

Ο κος Ανέστης Μπαμπατζημόπουλος (οινοποιός), η κα Ελένη Προίκα (τυροκόμος),

Ο κος Γρηγόρης Ανανιάδης (εκτροφείο ορτυκιών), η κα Μέλανι Μορφιάδου (παραγωγή οικολογικών σαπουνιών) και η κα Κυριακή Μούρτζιου (οικοτεχνία παραδοσιακών ζυμαρικών) προβάλανε τα προϊόντα τους , μίλησαν για τις επιχειρήσεις τους και για τη συλλογική τους προσπάθεια να αναδείξουν τον τόπο τους, το όρος Βερτίσκος .