0   ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

E-mail:


Κωδικός:


(Υπενθύμιση)ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

 
 
 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

Τρία μέλη του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης η κυρία Δέσποινα Καλαϊτζή, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου και οι κυρίες Ελένη Προίκα και Κυριακή Μούρτζιου τιμήθηκαν για ην επιχειρηματική τους δραστηριότητα κατά την πρόσφατη εκδήλωση που διοργάνωσε η Έπαρχος Λαγκαδά κ. Πόπη Καλαϊτζή με θέμα <<Γυναίκα από την τοπική κοινωνία στην κοινωνία της καταξίωσης>>. Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο HYATT REGENCY στα πλαίσια του MONEY SHOW 2008.    

   
 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: Αφιέρωμα στην Επαρχία Λαγκαδά.

                      

                               ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΛΑΓΚΑΔΑ

 

Το επαρχείο Λαγκαδά διοργάνωσε την πρώτη οργανωμένη προσπάθεια προβολής

του φυσικού πλούτου και των τοπικών προϊόντων της Επαρχίας Λαγκαδά.

Για το πρόγραμμα της εκδήλωσης στην Επαρχία Λαγκαδά, η Έπαρχος κα. Πόπη Καλαϊτζή έδωσε συνέντευξη τύπου, την Πέμπτη 12 Ιουνίου στο ΥαΜαs cafe restaurant (Λεωφόρου Νίκης 15).

Στη συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε παρουσίαση από την Έπαρχο Λαγκαδά,

μιας μελέτης σχετικής με τις προοπτικές της αειφόρου ανάπτυξης της Επαρχίας.

Στη συνέχεια ακολούθησε γεύμα με γαστρονομικά πιάτα που είχαν εμπνευστή οι σεφ

του YaMas χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες από τη γη των 13 Δήμων της Επαρχίας Λαγκαδά.

Το αφιέρωμα στην επαρχία Λαγκαδά, σκοπός του οποίου ήταν η ανάδειξη της περιοχής διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Έπαρχου Λαγκαδά, κας Ποπης Καλαϊτζή και την υποστήριξη τοπικών παραγωγών.

Σε αυτή τη συνάντηση με αφορμή την παρουσίαση της Επαρχίας Λαγκαδά, δόθηκε η ευκαιρία σε όλο τον κόσμο να ταξιδέψει στους ονειρεμένους τόπους της Επαρχίας Λαγκαδά, να απολαύσει τα γαστρονομικά πιάτα εμπνευσμένα από τα παραδοσιακά προϊόντα ης περιοχής και να μεθύσει από την πλούσια μυρωδιά και γεύση των κρασιών της.    

Ενδεικτικά, κάποιες γαστρονομικές απολαύσεις ήταν η τυροκαυτερή, μελιτζανοσαλάτα, μπρουσκέτα με χοιρινό ρολλό, μπρουσκέτα με ντολμαδάκι, μπρουσκέτα με παστράμι, γλώσσα μοσχαρίσια, κεφτεδάκια, μπουκιές με ανθότυρο και μυρωδικά καθώς επίσης και παραδοσιακές πίτες, πεινερλί, με κιμά και γραβιέρα, σούπα τραχανά, κριθαράκι με μοσχάρι, μακαρόνι βίδα με κοκκινιστό ραγού, τυρολουκουμάδες με τραχανά, κεατοπιτάκια, κοτόπουλο μπούτι με κουρκουμά.

Όλες οι εμπνεύσεις των σεφ έχουν δημιουργηθεί από τα αγνά και παραδοσιακά προϊόντα της Επαρχίας Λαγκαδά. Χορηγοί των πρώτον υλών είναι παραγωγοί από την τοπική κοινωνία, οι οποίοι με ιδιαίτερη φροντίδα και παραδοσιακό τρόπο φροντίζουν την παραγωγή τους.   

                                                     

   
 ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα και σε ένα ζεστό περιβάλλον το 'ΖΥΜΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ' σας προσκαλεί στις 7 Δεκεμβρίου 2008 και ώρα 12:00 στην έδρα μας, σε ένα ταξίδι γαστρονομικής απόλαυσης. Καλομαγειρεμένα ζυμαρικά, αρτήσιμα και νηστίσιμα, καινούργιες και πρωτότυπες συνταγές πάντα με την προσωπική φροντίδα και την αγάπη τησ κυρίας Κυριάκης. 
    Η εκδήλωση θα πραγματοποιήθει στον εκθεσιακό μας χώρο στο χωριό 'Οσσα' δημος βερτίσκου. Συμβουλευτείτε τον χάρτη στο site μας. 
                                                                         Σας περιμένουμε με καλό
                                                                         τοπικό κρασί.