0   ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

E-mail:


Κωδικός:


(Υπενθύμιση)ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

 
 
 Η κυρία Κυριακή μαγείρεψε στην εκπομπή νηστικό αρκούδι.
Στις 04-07-08 ημέρα παρασκευή μεταδόθεικε απο το κανάλι τις ΝΕΤ η εκπομπή "Νηστικό Αρκούδι", όπου ο Δημήτρης  Σταρόβας και η κυρία Κυριακή μαγείρεψαν για εσάς μία σπάνια και πολύ νόστιμη συνταγή με τα ζυμαρικά που η ίδια παράγει (βίδες καρότο με κοχλιούς). Τα γυρίσματα της εκπομπής έγειναν στους βιολογικούς αμπελώνες Οσσας του κυρίου Ανέστη Μπαμπατζιμόπουλου, τον οποίο ευχαριστούμε για τη φιλοξενία του. Μπορείτε να βρείτε τη συνταγή μαζί με πολλές άλλες στην ιστοσελίδα μας. Μην διστάσετε να μας στείλετε τα σχόλια σας.
   
 Παρουσίαση στην εκπομπή Η Κουζινα Της Μαμας.
Στις 3 Μαϊου 2008 στo καναλι του ALPHA και στην εκπομπή 'Η Κουζινα Της Μαμας' έγεινε η παρουσίαση του οδοιπορικού στην επαρχία λαγκαδά,  μεταξύ των άλλων τοποθεσιών ήταν και το όμορφο χωριό μας, η Οσσα.  Στην επίσκεψη που έκανε  ο Ευτήχης στο εκθετήριο της οικοτεχνίας μας, η κυρία Κυριακή είχε επιμεληθεί της παρουσίασης των εξέσιων συνταγών της φτιαγμένες με τα ζυμαρικά που η ίδια παράγει. Η συνταγές των γλυκών και των φαγητών που προβλήθηκαν βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας στο μενου των συνταγών.
   
 Η νέα μας ιστοσελίδα
Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του νέου site της εταιρείας μας. Ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να ενημερωθεί για τα προϊόντα που παράγει η εταιρεία καθώς και να διαβάσει τις συνταγές που προτείνει η κυρία Κυριακή. Επίσης θα μάθει χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή της Όσσας όπου εδρεύει η εταιρεία και θα βρει συμβουλές για υγιεινή διατροφή.

Μην διστάσετε να μας στείλετε τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας σχετικά με την ιστοσελίδα μας.