0   ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

E-mail:


Κωδικός:


(Υπενθύμιση)ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ

 
 
Προσωπικά στοιχεία - Όροι χρήσης
Το εργαστήριο ΖΥΜΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ εγγυάται την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Οι προσωπικές πληροφορίες που υποβάλλονται με κάθε παραγγελία χειρίζονται ως εμπιστευτικές πληροφορίες. Αυτό σημαίνει ότι οι πληροφορίες αυτές δεν θα διανεμηθούν, εμπορευτούν, πουληθούν ή νοικιαστούν σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο. Οι προσωπικές σας πληροφορίες συλλέγονται για να χρησιμοποιηθούν μόνο στην επεξεργασία των παραγγελιών σας, έτσι ώστε να σας παρέχουμε αποτελεσματική και προσωπική εμπειρία αγορών online.

Κάποιες πληροφορίες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία συγκεντρωτικών στατιστικών στοιχείων, σχετικά με τις πωλήσεις, την επισκεψιμότητα και γενικώς λεπτομέρειες που αφορούν το site. Τα στατιστικά στοιχεία δεν θα περιλαμβάνουν προσωπικές πληροφορίες αναγνώρισης και προορίζονται για εσωτερικούς σκοπούς μόνο.

Περιστασιακά, ελάχιστα προσωπικά στοιχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σας πληροφορήσουμε σχετικά με ειδικές προσφορές, νέα προϊόντα και καινούργιες υπηρεσίες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Αυτόματη συλλογή μη προσωπικών στοιχείων
Σε μερικές περιπτώσεις, ενδέχεται να συλλέγουμε πληροφορίες που δεν είναι προσωπικές. Για παράδειγμα τον τύπο του browser που χρησιμοποιείτε, το είδος λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιείτε και το όνομα του δικτύου, από το οποίο συνδέεστε στο δικτυακό τόπο μας.

Πνευματική ιδιοκτησία
Όλο το υλικό που περιέχεται σε αυτές τις σελίδες του www.zymaraki.gr είναι πνευματική ιδιοκτησία του εργαστηρίου ΖΥΜΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του υλικού αυτού, το οποίο όμως μπορεί να αποθηκευτεί στη μνήμη του υπολογιστή σας όσο βρίσκεστε online. Επιπλέον αυτών, μπορείτε να τυπώσετε ολόκληρες σελίδες για δική σας χρήση.

Αν έχετε υποβάλλει τα προσωπικά σας στοιχεία μέσα στη σελίδα του δικτυακού τόπου και επιθυμείτε τη διαγραφή τους από τα αρχεία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αποστέλοντας e mail: info@zymaraki.gr

Νόμος και Δικαιοδοσία
Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε και λειτουργεί σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία. Σε περίπτωση διαμάχης σχετικής με τη σελίδα αυτή θα εφαρμοστεί ο Νόμος της Ελλάδος και την αποκλειστική δικαιοδοσία θα έχουν τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας αυτής έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα και προέρχονται από αναγνωρισμένους οργανισμούς και πηγές εγνωσμένου κύρους. οι πληροφορίες που περιέχονται δεν πρέπει να αντικαθιστούν τις συμβουλές ή οδηγίες του γιατρού σας. για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας σας πρέπει να απευθύνεστε στον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση διάγνωσης ή επιλογή θεραπείας.

Υπεύθυνος Πωλήσεων: Μούρτζιος Παντελεήμων